Mas Sehat | Blog Tentang Kesehatan | Mas Sehat ~ Blog Tentang Kesehatan | www.mas-sehat.com

Download Windows 8 All In One

Najibblog, Alhamdulillah, setelah kemarin posting tentang game yang full version, sekarang saya akan posting tentang software, tepatnya tentang OS (Operating System) yaitu Download Windows 8 All In One. Pasti semua sudah pada tahu tentang OS dan Windows 8. "Windows 8 adalah nama kode untuk versi mendatang dari Microsoft Windows, serangkaian sistem operasi yang diproduksi oleh Microsoft untuk digunakan pada komputer pribadi, termasuk komputer rumah dan bisnis, laptop, netbook, tablet PC, server, dan PC pusat media". Kata Wikipedia.
Oke langsung saja berikut adalah beberapa Review tentang Windows 8:

Windows 8 Description-
The next generation of Windows, a re-imagining of the operating system from the chip to the experience
This is a detailed preview of the next major release of Windows, code-named "Windows 8". From the chipset to the user experience, Windows 8 brings a new range of capabilities without compromise.
Windows 8 is designed to be the first Windows client to support systems on a chip (SoC) architectures, including ARM, and since it will be pre-installed on a range of next generation devices, it will also feature Metro, a NUI + GUI interface on the surface combined with a new application platform under-the-hood designed to enable the creation of immersive experiences.
The latest iteration of Microsoft's operating system brings an innovative new platform and tools to developers. Windows 8 apps can use a broad set of new libraries and controls, designed for fluid interaction and seamless connectivity. Apps can add new capabilities to Windows and to other apps, connecting with one another through the new interface.

Touch-First User Interface:
· Metro style - Windows 8 introduces a new Metro style interface built for touch, which shows information important to you, embodies simplicity and gives you control. The Metro style UI is equally at home with a mouse and keyboard as well.
· Touch-first browsing, not just browsing on a touch device - Providing a fast and fluid touch-browsing experience, Internet Explorer 10 puts sites at the center on new Windows 8 devices.

More Ways to Engage With Powerful, Connected Apps:
· Powered by apps - Metro style apps built for Windows 8 are the focal point of your experience, filling your entire screen so there are no distractions.
· Apps can work together - Apps communicate with each other in Windows 8. For example, you can easily select and email photos from different places, such as Facebook, Flickr or on your hard drive.
· Your experience syncs across your devices - Live roams all the content from the cloud services you use most — photos, email, calendar and contacts — keeping them up-to-date on your devices. With SkyDrive, you can access your files, photos and documents from virtually anywhere with any browser or with Metro style apps in Windows 8.

Enhanced Fundamentals:
· The best of Windows 7, only better - Windows 8 is built on the rock-solid foundation of Windows 7, delivering improvements in performance, security, privacy and system reliability. Windows 8 reduces the memory footprint needed - even on the lowest-end hardware - leaving more room for your apps.
· Preserving power-user favorites and making them better - For those who push the limits of their PC, Windows 8 features an enhanced Task Manager and Windows Explorer and new, flexible options for multimonitor setups.

New Developer Opportunities:
· Windows Store - The Windows Store will allow developers to sell their apps anywhere Windows is sold worldwide, whether they’re creating new games or familiar productivity tools.
· Build using more languages - Windows 8 lets you leverage your existing skills and code assets to create great experiences using the programming language you prefer.
· Rich hardware integration leads to richer experiences, particularly for games - DirectX 11 gaming power underlies Windows 8, allowing the easy creation of full-screen games with smooth, flicker-free action.

New Generation of Hardware:
· One Windows - many shapes and sizes - Support for ARM-based chipsets, x86 (as well as x32 and x64) devices, touch and sensors means Windows 8 works beautifully across a spectrum of devices, from 10-inch tablets and laptops to all-in-ones with 27-inch high-definition screens.
· Always connected - With Windows 8, new ultrathin PCs and tablets turn on instantly, run all day on a single charge and stay connected to the Internet so your PC is ready when you are. Next-generation system on a chip (SoC) support will also enable greatly extended standby and low-power states.
· Tap the full power of your PC - Windows 8 runs on PCs and is compatible with the devices and programs you use today on Windows 7, without compromise, to deliver the performance you expect of a PC.

Requirements:
· 1 gigahertz (GHz) or faster 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor;
· 1 gigabyte (GB) RAM (32-bit) or 2 GB RAM (64-bit);
· 16 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit);
· DirectX 9 graphics device with WDDM 1.0 or higher driver.
· Taking advantage of touch input requires a screen that supports multi-touch

ACTIVATE WINDOWS 8 FOR FREE!
Rigt clik bottom left of corner, click Command Administrator
Then put this code and paste. Enjoy
slmgr.vbs -ipk JMNMF-RHW7P-DMY6X-RF3DR-X2BQT
slmgr.vbs -skms kms.cc.columbia.edu:1688
slmgr.vbs -ato
Dan beberapa Screenshoot Windows 8 :







Untuk download Windows 8 silahkan klik gambar berikut :

Download Windows 8 All In One

Oke, sekian dulu postingan tentang Download Windows 8 All In One, semoga bermanfaat, apabila ada pertanyaan seputar Download Windows 8 All In One silahkan bertanya pada kotak komentar. :)
Disclaimer:
Terima kasih telah membaca artikel tentang Download Windows 8 All In One di blog Najibblog2010 , semua yang ada diblog ini hanyalah sebagai informasi semata, pemilik blog tidak berniat untuk merugikan pihak manapun, pemilik blog merekomensasikan dan mengharuskan para pengunjung blog ini untuk membeli progam atau game full version kepada pemilik software untuk mendapatkan software versi full version dan bukan hasil patch atau crack atau istilah yang sejenis lainnya. Pemilik blog menghargai hak cipta pemilik software atau hak cipta, pemilik blog akan menghapus postingan jika Anda merasa dirugikan akan postingan yang ada di blog ini sebagai pemilik software atau hak cipta. Silahkan mengirim email ke najibsangar@gmail.com untuk menghubungi pemilik blog. Pemilik blog akan merespon Anda secepat mungkin. Jika anda ingin menyebar luaskan artikel ini di mohon untuk mencantumkan link sebagai Sumbernya, dan bila artikel ini bermanfaat silakan bookmark halaman ini diwebbroswer anda, dengan cara menekan Ctrl + D pada tombol keyboard anda.

Artikel terbaru :

Mas Sehat | Blog Tentang Kesehatan | Mas Sehat ~ Blog Tentang Kesehatan | www.mas-sehat.com

19 komentar

Makasih sudah sharing, yang Windows 7 saya masih belajar dan belum lulus, Windows 8 sudah muncul.

Balas

hebat sekarang udah windows 8,,yang 7 saya juga belom bisa semua,,hahaha,,thanks ya

Balas

udah ada yang baru lagi nih,,waduh,,kalau gak berkecimpunk di dunia internet pasti gak bakalan tahu,,hehe
terima kasih gan

Balas

bro itu bener dah full, aq coba koq trial 30 hari.
mana yg bener ni..........

Balas

@ArjunaSoft

Kata admin sebelah dah full sob, ane cuma nyebar luasin. Spertinya sih udah full, coba dmasukkin tuh Poduct keynya.. :)

Balas

salam kenal gan kunjungan pagi gan buat motivasi

Balas

langsung ada key nya gan

Balas

Terima kasih sahabat atas berbagi pengetahuannya ini.
Jadi pengin merasakan windows 8 nih

Balas

maaf sobat, bukannya windows 8 yang full versioan hadir bulan oktober nanti???

Balas

Windows 8 ini belum full alias masih BETA (consumer preview)

Balas